USdA convocarà una manifestació per la situació de l’habitatge

Gabriel Ubach ha afirmat que aquest divendres es reuneix amb el ministre d'Habitatge i assegura que si no tenen respostes clares, cosa que no veu probable, organitzaran una protesta al carrer. Ubach diu que la data més idònia seria durant la campanya electoral de les comunals. De moment, PS i Podem els donarien suport. "Convocarem a tothom a sortir al carrer i fer unes manifestacions per queixar-nos de la situació que tenim avui en dia en aquest país. No pot ser que avui en dia el Govern digui que les famílies dediquen un 30% a l'habitatge quan en realitat tots sabem que hi ha moltes famílies que hi dediquen el 70%", avançava el secretari general de l'USdA.

Davant la crisi de l’habitatge, la Unió Sindical preveu convocar una manifestació on espera comptar amb el suport dels partits d’esquerra. Considera que el Govern no ha trobat mesures efectives.

Gabriel Ubach ha afirmat que aquest divendres es reuneix amb el ministre d’Habitatge i assegura que si no tenen respostes clares, cosa que no veu probable, organitzaran una protesta al carrer. Ubach diu que la data més idònia seria durant la campanya electoral de les comunals. De moment, PS i Podem els donarien suport. « Convocarem a tothom a sortir al carrer i fer unes manifestacions per queixar-nos de la situació que tenim avui en dia en aquest país. No pot ser que avui en dia el Govern digui que les famílies dediquen un 30% a l’habitatge quan en realitat tots sabem que hi ha moltes famílies que hi dediquen el 70% », avançava el secretari general de l’USdA.

També ha lamentat la poca fiabilitat de les enquestes que apareixen sobre el preu de l’habitatge, ja que considera que és més baix del real. « Els andorrans devem ser els més ‘pupes’ del món, perquè si ens queixem cobrant 2.000 euros i tenint els pisos a 600 euros és que tenim la mania de queixar-nos per res. Això no és així i el Govern ho sap », insisteix Ubach.

Finalment, ha assegurat que es constata la poca efectivitat de les mesures que es van prendre fa uns mesos per millorar el poder adquisitiu.

Informa: Pere Moliné

https://m.andorradifusio.ad/noticies/usda-convocara-manifestacio-situacio-habitatge#.XZ3QtheqU74.whatsapp
Imatges: Fernando Montero