La duana en alerta amb un positiu confirmat i quatre membres que s’han de quedar a casa

La duana en alerta amb un positiu confirmat i quatre membres que s’han de quedar a casa El cos començarà a tenir problemes per cobrir tots els torns i els agents s'havien queixat que no havien mitjans de protecció

La duana es troba en un moment complicat. Hi ha un positiu confirmat i quatre companys més, que havien treballat amb ell, se’ls hi ha comunicat que s’han de quedar a casa.  El cos tindrà ara problemes, segons fonts properes al cas, perquè hi haurà problemes per fer tots els torns. S’haurà d’acabar d’establir quins són tots els contactes, ja que l’agent afectat estava destinat en el moment del contagi a la frontera de Sant Julià.

Els duaners, segons les mateixes fonts, ja anaven justos de personal després que el cos fa temps que no tingués incorporacions i els 13 nous agents encara no estan totalment operatius.  El nombre d’efectius ja s’havia vist reduït quan una part dels components va marxar a l’àrea de tributs quan va entrar en marxa el marc fiscal.

Alguns agents, segons les fonts consultades, estan molestos perquè havien comunicat a la direcció que no hi havia prou mitjans de seguretat per evitar el contagi. La resposta, segons aquestes fonts, va ser de mantenir el metre de seguretat de distància. Volen explicacions del Govern respecte a com es van plantejar els protocols de seguretat sent una activitat de risc pel contacte amb gent que poden tenir desenvolupant la feina.

La duana en alerta amb un positiu confirmat i quatre membres que s’han de quedar a casa