L’USdA denuncia retards en les baixes laborals per coronavirus i que la prestació econòmica és rebi més ràpidament

L’USdA denuncia retards en les baixes laborals per coronavirus
El sindicat reclama més comunicació entre Salut i la CASS per tal que els assalariats afectats rebin la prestació econòmica més ràpidament.

L'USdA denuncia retards en les baixes laborals per coronavirus El sindicat reclama més comunicació entre Salut i la CASS per tal que els assalariats afectats rebin la prestació econòmica més ràpidament.

La Unió sindical d’Andorra (USdA) ha lamentat i denunciat la descoordinació que hi ha entre el ministeri de Salut i la CASS en la tramitació de les baixes per accident laboral en cas d’estar en aïllament per contacte amb un cas positiu o tenir la infecció, segons ha fet saber el sindicat a través d’un comunicat. L’USdA destaca que la manca de comunicació comporta « greus perjudicis pels assalariats, que per una part veuen reduït el seu salari per part de l’empresa i per altra banda no reben el complement de la CASS » i reclama més rapidesa en l’aplicació dels tràmits que han de complementar el salari per part de « les assegurances i/o el càrrec a l’administració general » i que el Govern exerceixi el control davant aquestes incidències.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/04/09/l_usda_denuncia_retards_pagament_les_baixes_laborals_per_coronavirus_159590_1125.html