El Raonador denuncia abusos de les immobiliàries amb els temporers

El Raonador del Ciutadà ha denunciat les pràctiques abusives d'algunes immobiliàries i propietaris cap als temporers que s'han vist obligats a marxar del país per la situació d'emergència sanitària del Covid-19. Vila explica a través d'un comunicat que alguns dels treballadors temporals han estat amenaçats de no retornar-los els dipòsits dels lloguers si no abonaven prèviament la totalitat dels mesos pactats en el contracte o els han donat la negativa de trobar-se amb els arrendadors per retornar-los els dipòsits amb "l’excusa del confinament". Les dades s'estan compilant per tal que l'executiva pugui fer un seguiment i en els pròxims dies el Raonador contactarà amb les immobiliàries i propietaris denunciats per tal de conèixer les circumstàncies de cada cas.

El Raonador del Ciutadà ha denunciat les pràctiques abusives d’algunes immobiliàries i propietaris cap als temporers que s’han vist obligats a marxar del país per la situació d’emergència sanitària de la Covid-19. Vila explica a través d’un comunicat que alguns dels treballadors temporals han estat amenaçats de no retornar-los els dipòsits dels lloguers si no abonaven prèviament la totalitat dels mesos pactats en el contracte o els han donat la negativa de trobar-se amb els arrendadors per retornar-los els dipòsits amb « l’excusa del confinament ». Les dades s’estan compilant per tal que l’executiva pugui fer un seguiment i en els pròxims dies el Raonador contactarà amb les immobiliàries i propietaris denunciats per tal de conèixer les circumstàncies de cada cas.

https://www.diariandorra.ad/noticies/nacional/2020/03/24/el_raonador_denuncia_abusos_les_immobiliaries_amb_els_temporers_158940_1125.html